ALPINA CARAT L.E. VISOR HM

139,95 

Za povpraševanje po tem izdelku prosim izpolnite naslednja anketna okenca:
Polja, označena z * so potrebna
Šifra: 9084114 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Pri čeladi Carat Visor HM se vam ni treba bati, da bi vam smučarska očala zdrsnila z obraza ali pa bi jih izgubili, ker so le ta že vključena v čeladi. Integriran Singleflex zrcalni vizir zagotavlja varnost s tem, da preprečuje vizirju, da bi se zameglil – Fogstop glazura. Čelada Carat Visor HM je odlična rešitev za vse, ki nosijo dioptrijska očala. Čelada ima mat izgled. Stopnja zaščite vizirja: S2

Lastnosti:
-Inmold: tehnologija obsega ogrevanje zunanje polikarbonatne lupine na visoko temperaturo in pečenje na EPS ogrodje z visokim pritiskom. Postopek ustvari permanentno vez čez celotno površino zunanjih in notranjih lupin, kar naredi čelado ekstremno lahko in stabilno.
-Jet vision:integriran vizir ponuja večje vidno polje od klasičnih smučarskih očal. Omogoča tudi uporabo korekcijskih očal.
-Run system: omogoča individualno nastavitev velikosti z vrtljivim gumbom na zatilju
-Ergomatic: zaponka, ki je bila preizkušena in testirana neštetokrat, je uporabljena na vseh Alpininih čeladah. Večstopenjsko prilagajanje, ki ga kontroliramo le z eno roko. Prav tako se zaponka ne more sama od sebe odpeti v primeru nesreče.
-Venting system: omogoča optimalno prezračevanje in udobno počutje
-Snemljiva in pralna tekstilna podloga
-Topla grelna zaščita vratu


Dodatne informacije